joi, 27 octombrie 2011

Cele mai frumoase iahturi

Aceste modele ne arată că un iaht nu este intodeauna plictisitor. Putem vorbi mult despre frumusetea lor, despre desene şi modele unice, dar mai bine ne uitam la ele chiar acum!


Strand Craft 122 Acest super-yacht se vinde cu o super masina avand si garaj pentru ea. Craft Strand lux 122 are patru camere duble de stat, o zona de receptie si salon . Acest iaht este mic si rapid, cu motoare Rolls-Royce  care produc 14000 cai putere si poate atinge viteze de top de aproximativ 43 noduri.
                 -------------------------------------------------------------------------------------

Oculus - Aceasta nava de 250 metri a fost proiectata de E. Kevin Schöpfer, fondator si proprietar al companiei care-i poarta numele. Oculus e un yaht de croaziera de lunga distanta, care atinge o viteza de peste 25 de noduri. Designul exterior al Oculus este caracterizat prin curbe line si un profil elegant. Oculus este doar un concept, un proiect pilot pentru linia Schöpfe 
                                          ------------------------------------------------------------------------------------

118 WallyPower - 118 WallyPower este un superyacht performanţ de lux.Acesta are 118 de metri lungime şi este capabil să atingă o viteza de 60 de noduri.Suprastructura punte este aero-dinamica, design stealth-bombardier, cu arc şi prize de aer verticale, cofraje cu un aspect interior inovator bazat pe Zen-ca simplu care mascheaza o cantitate surprinzătoare de confort..                      

------------------------------------------------------------------------------- 
Infinitas - O alta frumusete din iaht Schöpfer.Designul a fost inspirat de simbolul infinitului care a fost exprimat în mod abstract.Există si un heliport pe puntea prova. Iahtul poate găzdui 12 vizitatori şi echipajul.

                   ----------------------------------------------------------------------------------

Adastra. Acest unic superyacht Adastra a fost proiectat de John Shuttleworth Yacht Design, Ltd. şi este realizat de către McConaghy în Zhu Hai, China.Barca de lux se mândreşte cu o formă aparte noua, care da o mai mare stabilitate in ape instabile. 
                             -----------------------------------------------------------------------
The Orcageno(concept). Un concept nou un iaht cu emisii reduse, numit Orcageno, care este propulsat de un motor diesel-electric pe bază de hidrogen. Caracteristicile interioare sunt la fel de uimitoare, cu un centru spa de sănătate, poziţionat în cadrul suprastructurii de sticlă curbata. Sala de mese este poziţionata in fata cu o vedere fabuloasă, o piscină dual-nivel acoperita cu o trapa din sticlă. 
                     --------------------------------------------------------------------------------
 Lamborghini power-yacht(concept).Designerul italian Mauro Lecchi a creat acest yacht de lux folosind elemente de design şi stil de la Lamborghini, constructorul de automobile sport. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu